Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Za fajnovou prču se halt cáluje ňákej poplatek.

CO SE VODEHRÁVALO V PALICÍCH CHYTREJCH PANÁČKŮCH, NEŽ UDĚLALY ZÁBAVU PRO VĚČINU PROSTEJCH LIDU? ALE TEĎKONC SE STAL ZÁZRAK. PREJ ŽE JE ČT2 PRO ŇÁKÝ S FRŇÁKEM PRŠÁKEM. ASI SEM SE MEJLIL, HUMORNEJ POŘAD NA STOJÁKA JE I PRO NÁS CO SI NEHRAJEM NA INTELIGENTI.

My zme s mámou vobyčejnský lidi a strašně moc máme rádi, dyž je v telce něco veselýho. Von si jeden užije smutnýho dost a někdy je dobrý se vodreagovat. Tůdle nebylo nic rozdováděnýho vo sobotním večeru, na žádným kanálu nemravná jukanda nebo ňáký řeči vo tomhlenc. Byly sme celý nešťastný, páč to vypadalo jakobyzme neměli nárok si voddechnout po tejdení dřině. My se dycky nejvíc chechtáme takovejm fórům co nejsou pro ty chytrolíni. Voni nám moc vaděj ty kecy pro intoše, co si vo sobě myslej, že sou něco víc. My sme dycky s mámou raděj merčily na Novu a pozdějc na Prímu, voni měli furt takový pořady pro lidi, kerý si na nic nehrajou a sou lidový. A hlavně sou nějak placený jinejma lidma a reklamou, co pak nabízej kdejaký šunty, takovej podomní vobchod rovnou z vobrazovky. To my se jim vyhejbáme, děláme neviditelný nebo dem na záchod. A je to zadara.

Voni byli stejně stejně moc vychcaný ty panáčkové, co vodhlasovaly, že musej cálovat šicky nákej kondenzovanej peníz. Prej kdo má televizi stejně kouká na něco veřejnýho, prej je to nemlich to samý jako dyž du na veřejnej WC a hajzlbába taky natahuje ruce. Ale vono se to nějak vyvrbylo, je všecko teďkonc lepčí. Dyž už musíme pustit vorla za tu zábavu, nejčko se nešprajcujem. Nekonečný čekání jak na pracáku, ale teď je jináč, co je vedoucím v český televizi ňákej pán vod Novy nebo vod tej druhej. Von tomu rozumí a ví vo lidový zábavě toho tolik, jako by měl střelnici i s kolotočem.

Tůdle sme se moc řehnily, dyž byl ňákej pořad na dvojce. Já blbej si furt myslil, čt2 sou řeči s lidma, kerý nikdy nedělaly rukama, synfónie a ták. Už taky na to přišli, co my zezdola víme vo tom svý. Normální lidi chtěj slyšet ,,hovno, prdel, sračka,,. Tomu voni rozuměj, je to jejich značka. Vona se ta chlámárna menovala Na stojáka, máma se válela smíchem až padala z válendy. My byly na větvi z tý paní, co ze sebe dělala něco jinýho. Pánovi co protahoval ženskejm komíny, bysme dali zasejc vlaječku vzornýho pracovníka a Pavlásek byl opět éňo ňůňo. Holt zme ale blbý, někerý slova prej byli v jugoslávštině nebo slovenštině nebo tak nějak. Já co znám, vono je prej jebání ve Švejkovi s vodkazem na hrubou srbskou nádavku. Ale za to nedám ruku do vohně, nejsem tak zdělanej a moch bych bejt vohořelej. Mi se moc stejskalo po těhle řečech, já mám dávno vojnu za sebou, za kus týdle lidový veselosti bych šel světa kraj.

Už je to tady, nemusíme se doprošovat, abyzme se taky porochňaly v něčom tak veselým, kdy padaj chlapům gatě a praskaj ženskejm ramínka. Pan řiditel prej nemá tu židli na doživotí a to je velikánská škoda. Já se moc bojím za všecky vobyčejnský a prostý lidičky, že se potom vobjeví ňákej ouchyl a tudle srandu nám zatrhne. Vono by to nebylo dobrý pro nikoho, prej se moc chechtaj i zástupci v Radě bůchví kohočehočí. Bóže to byla rána do vazu, snad by zme si musely stěžovat na ňáký porušování.

Píšu ménem prostejch lidu, jen víc takovýhle srandy. Já si dycky myslel, že už nic fajnovějšího než Partičku neuvidím. Mejlit se je prej lidcký, i česká televize de s dobou a štafáž v hledišti je taky podívaná, lidi se plácaj navzájem, je to taškařice pro všecky zůčastněný. Je to zkrátka mámo prdel a dyby ty prostý lidi víc pískaly, tak by to bylo světový. Podle hvizdu poznáš nejen pizdu, jen si nejsem jistej esli ten dav v hledišti taky vodvádí tak dobrou práci jako televizní štáb i s náčelníkama.

Dyby voni ten smích tam přidávaly, já bysem byl uraženej. Copak sem nějakej vůl? Ale proč nezaplatit Kafkám ňákej směšnej peníz za tu kopu lidový zábavy. Dyk bych je stejně propil nebo mi je sebrala máma na šminky.

Autor: Ladislav Smrčka | čtvrtek 21.3.2013 15:07 | karma článku: 13,75 | přečteno: 867x
  • Další články autora

Ladislav Smrčka

I když jsem starý vůl, mám rád novoty. Prima je moje telka.

Jsem okouzlen rozmanitostí nápadů, jak tato stanice myslí na nás, kteří nemají vylézat z hrobů a když už, nepřeje si její management, abychom o něco zajímavého byli stařeckou zapomnětlivostí ochuzeni.

2.7.2014 v 15:44 | Karma: 12,24 | Přečteno: 791x | Diskuse| Ostatní

Ladislav Smrčka

Vítejte ve sklepě aneb kartinky ze země, kde je možné všechno.

A pro některé je stále tou zemí, že není žádné jiné, kde se člověku tak volně dýše. Země, kde se lže, jako když ΠΡΑΒΔΑ tiskne.

7.5.2014 v 15:25 | Karma: 16,54 | Přečteno: 506x | Ostatní

Ladislav Smrčka

Jak "vědecky" obohatit mykologii o houbu, která neví čí vlastně je

Dostal jsem k narozeninám veselý houbový stolní kalendář, kterému vévodí na přední straně statný pravák. Ale tím všechna krása končí.

4.5.2014 v 16:17 | Karma: 7,35 | Přečteno: 419x | Ostatní

Ladislav Smrčka

Také máte stejný pocit, že vás mnozí novináři mají za vola?

Nechci si přihřívat polívčičku a nasazovat oslí uši panu generálnímu veřejnoprávnímu. Ale když začaly dostihy sledovanosti mezi ČT, Novou a Primou, řečeno slovy koňařů majitel stáje Dvořák dal order žokejům a jezdcům v sedle ČT, aby zadržovali koně.

29.4.2014 v 18:25 | Karma: 14,65 | Přečteno: 596x | Ostatní

Ladislav Smrčka

Když se nad lůžkem houpá hrazda a připomíná rameno šibenice.

Stačí rok strávený na nemocničním lůžku a vaše nálady se mění podle míry informací, ze kterých si sestavujete pomyslný horoskop nejen na den, týden, měsíc, rok nebo dva.

29.4.2014 v 14:34 | Karma: 12,08 | Přečteno: 667x | Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Symbol pařížského kabaretu Moulin Rouge v troskách. Lopatky mlýna se zřítily

25. dubna 2024  8:12,  aktualizováno  9:25

V noci na čtvrtek se v Paříži zřítily lopatky větrného mlýnu, který je symbolem kabaretu Moulin...

„Musím přemýšlet.“ Španělský premiér zvažuje demisi kvůli vyšetřování své ženy

25. dubna 2024  9:21

Španělský premiér Pedro Sánchez ve středu večer uvedl, že zvažuje rezignaci v souvislosti se...

ANO napadlo u Ústavního soudu změny u stavebního spoření. Vadí mu i zpětná účinnost

25. dubna 2024  9:17

Opoziční hnutí ANO napadlo u Ústavního soudu změny ve stavebním spoření, které byly součástí...

Vrchní soud rozhodne o odvolání muže, který dostal devět let za týrání družky

25. dubna 2024  8:49

Olomoucký vrchní soud dnes rozhodne o odvolání Tomáše Heráka ze Šumperska, kterému krajský soud za...

  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1050x
Rentiér s úsměvem idiota při pohledu na výměr ČSSZ a majitel elektrického invalidního vozíku, budícího zájem dětí a závist dospělých.

Seznam rubrik