Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se nenarodil u Apolináře ale ke konci války v  Norinberské porodnic. Když má přítelkyně neplánovaně otěhotněla, zašel jsem na patřičný úřad. K mému překvapení mne informovali, že se nemohu oženit protože jsem cizinec. Já na úřednici koukal jako Bulhar do mlátičky a přísahal, že jsem  Čech jako poleno. Obdržel jsem formulář kde jsem musel prohlásit, že se vzdávám Německého občanství. Obdržel jsem za 14 dní úřední papír z  Brna, že jsem občanem  Československé socialistické republiky. A byla svatba. ;-(

0 0
možnosti
Foto

Všichni správní magoři se narodili U Apolináře. Tak to má být. Já tam též porodila krom jednoho všechny svoje děti. Za bolševika zážitek k nezaplacení a dobrý námět pro případný blog.

Nemáte si nač stěžovat. Kdo nebyl u Apolináře, ten nikdy nežil!!!:-) Mějte se.

0 0
možnosti
Foto

Libi se mi jak pisete, takze z dohledu Vas uz nestratim ;-)

0 0
možnosti

Můžete klidně spát. Nejste sám. Já jsem si šel vyměnit OP, a nakonec jsem zjistil, že jsem se narodil jinde, než je v RL. Při upozornění na chybu jsem byl striktně vyveden z omylu kázáním o nákém zákonu o správních oblastech, či co.

0 0
možnosti
Foto

Náš nejmladší se narodil doma (příliš spěchal, asi chtěl na první cestu do špitálu vidět), ale stejně má v matrice zapsánu adresu porodnice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1050x
Rentiér s úsměvem idiota při pohledu na výměr ČSSZ a majitel elektrického invalidního vozíku, budícího zájem dětí a závist dospělých.

Seznam rubrik